ESP

Excavacions a Lloret de Mar i Girona - Jordi Excavacions

Jordi Excavacions, Empresa d'excavacions a Lloret de Mar especialitzada en la realització de moviments de terra, demolicions i excavacions. El nostre objectiu i vocació és aportar un servei de qualitat, rapidesa en el servei a prestar i tot això sempre mantenint un tracte personalitzat amb el nostre client.


Aportant sempre un preu competitiu, respectant la qualitat en el nostre treball i el benestar mediambiental en la màxima mesura possible. La nostra forma de treballar, maquinària i personal qualificat ens permeten emprendre grans projectes i mantenir la satisfacció i l'aval dels nostres clients.


Jordi Excavacions presta serveis a la zona de Lloret de Mar i voltants, representant una Empresa ja consolidada i reconeguda a la zona per tots els nostres clients. Entreu al nostre apartat de serveis i posin-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte o consulta jordiexcava@gmail.com

Excavaciones en Lloret de Mar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.